جشنواره خوارزمی
جمعه ، 17 تیر 1401
جشنواره بین المللی خوارزمی
جشنواره بينالمللي خوارزمي رهیافت سنجیدهای برای شناسايي و معرفي طرحهای برتر ملی و قدردانی از دانشمندان ، پژوهشگران و نوآورانی است که با دانش و نوآفرینیهای ذهنی و عملی خود دنیای پرتلاطم امروز را به سویی روشنتر و امنتر میبرند.
این جشنواره كه بنيان آن پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1366 نهاد شد اكنون به عنوان با سابقهترین جشنواره علمی جمهوری اسلامی ایران، سه دهه افتخار آمیز از برگزاری مستمر و موفقیت آمیز را پشت سر نهاده است.
اولین دوره سال 1366 با شرکت طرح های ملی برگزار شد. در پنجمین دوره در سال 1370 با شرکت طرح های ملی و بین المللی و در سیزدهمین دوره در سال 1378 با شرکت طرح های ملی، بین المللی و ایرانیان مقیم خارج برگزار گردید.
جشنوارهای که ضرورت برگزاری، اهمیت و چشمانداز دستاوردهای بلند مدت آن از همان نخستین دوره چنان روشن بود که به سرعت مورد توجه بالاترین مقامات اجرایی کشور و وزارت فرهنگ و آموزش عالی قرار گرفت. به گونهای که رسم امضا و اهدای مستقیم لوح تقدیر توسط رئیس جمهور وقت (مقام معظم رهبری) در فرآیند برگزاری آن تثبیت شد.
با توجه به اینکه برای به ثمر رسیدن تعداد زیادی طرحها بیش از یک نفر به عنوان مجری یا همکار فعالیت داشته که نامشان در فهرست همکاران هر طرح جای دارد به راحتی می توان برآورد نمود جامعه برگزیدگان جشنواره خوارزمی اجتماعی چند هزار نفره است. جامعهای با ظرفیت فوق عالی از دانش، پشتکار، تجربه، خلاقیت ، مدیریت و خودباوری که موتور محرکه ارزشمندی برای شتاب بخشیدن به پیشرفتهای علمی و فناوری کشور محسوب میشوند.
جستجو و تورق فهرست بلند برگزیدگان، داوران، اعضای گروه های تخصصی و ارزیابان طرح های پژوهشی این جشنواره برای هر صاحب نظر و استاد زمینههای تخصصی، دهها و دهها نام آشنا را به چشم میآورد که قضاوت درباره ارزش، کارایی، هدفمندی ، تاثیرگذار بودن و پویایی جشنواره بینالمللی خوارزمی را آسان مینماید.